HAJDUK U EUROPI

Biuk je uvjeren da Hajduk može na Poljudu okrenuti 2:4 protiv Villarreala

Foto: Omar Arnau/PIXSELL

NOGOMETAŠI Hajduka poraženi su na gostovanju kod Villarreala u prvoj utakmici play-off runde kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Sjajno je hrvatski doprvak otvorio taj ogled, Stipe Biuk je zabio već u drugoj minuti, no nakon 90. u uzvratu će morati pokušati preokrenuti završnih 2:4. Biuk je uvjeren da Hajduk to može napraviti.

Podsjetimo, Biuk je gol postigao na otvaranju nakon što je utrčao iz drugog plana nakon asistencije Marka Livaje. Dobro snašao u petercu i pogodio malu mrežicu za vodstvo Hajduka koje je kasnije poništeno golovima dvostrukog strijelca Josea Luisa Moralesa, Gerarda Morena i autogolom Livaje. U 85. minuti je postavljen konačan rezultat nakon što je Marco Fossati zabio s bijele točke.

"Jako teška utakmica. Villarreal je top europska ekipa. Dobro smo ušli u utakmicu, a zatim na naše pogreške primili četiri gola. U završnici smo smanjili na 4:2, ali vjerujem da na Poljudu možemo okrenuti", siguran je Biuk koji je prokomentirao i bolje drugo poluvrijeme svoje momčadi, a onda rekao i što je sad u središtu pažnje Hajdukovih igrača:

"Trener nas je na poluvremenu posložio. Bolje smo stajali na terenu. Sada razmišljamo samo o Lokomotivi, a onda ćemo se okrenuti Villarrealu."

Pročitajte više