Bivšem rukometašu Zagreba preko noći atrofiralo 30 posto mišića: "Nitko ne zna zašto"

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

STEFAN DODIĆ (20) jedan je od najtalentiranijih mladih rukometaša svijeta. Dodić je srednji vanjski iz Srbije, a u kolovozu 2022. stigao je u Zagreb na jednogodišnju posudbu iz poljskog Lomza Vive Kielce. Nakon te posudbe otišao je u Vojvodinu, a u karijeri je još igrao za Metalurg, Ohrid i Vardar. Prošlog vikenda u pobjedi Vojvodine nad Partizanom (30:25) završio je na tribinama zbog zasad nedefiniranih zdravstvenih problema.

"Ne znamo što će biti s njim"

"Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom", rekao je Boris Rojević, trener Vojvodine. Potom je nastavio: "Ustao je jutros i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam i cijeli dan nervozan i jako tužan. Mislim da je to dijete trebalo biti netko tko će nositi reprezentaciju i Vojvodinu u sljedećim sezonama."

"Nije imao pravu dijagnozu"

"Bio sam šokiran kada me nazvao kondicijski trener i rekao mi to. Znam da ćemo u klubu svi napraviti sve i obići sve doktore, cijelu Europu, i vidjeti što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije imao pravu dijagnozu dosad." Dodić je najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka, a s juniorima Srbije je 2022. osvojio brončanu europsku medalju.

Pročitajte više