Varaždin usred sezone ostao bez golmana. Tražio je raskid ugovora

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

BOŽIDAR RADOŠEVIĆ tražio je od Varaždina raskid ugovora i klub mu neće raditi nikakve probleme oko odlaska. Bivši golman Hajduka navodno je nezadovoljan odlukom trenera Marija Kovačevića da ga stavi na klupu nakon što se u momčad vratio prvi golman Oliver Zelenika.

Radošević je u Varaždin došao prošlog ljeta kao rezerva Zeleniki i sjedio je na klupi. Nakon što se prvi golman ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Honveda, Radošević je branio u zaostaloj utakmici protiv Gorice te prošlog vikenda protiv Lokomotive.

Obje utakmice završile su bez golova, a 33-godišnji Radošević je dobio sjajne ocjene, da bi ga trener Kovačević, nakon što se Zelenika oporavio, vratio na klupu. Radošević je ljudima u klubu rekao da želi otići, a čelnici Varaždina poručili su mu da mu neće raditi probleme.

Prije nego što je ljetos došao u Varaždin, Radošević je pola godine bio slobodan igrač nakon što je poslije šest godina napustio iranski Persepolis. Prije toga je igrao u Mađarskoj i Sloveniji, branio je za Inter Zaprešić, Šibenik, Istru i Solin te Budućnost u koju je otišao 2011. iz Hajduka.

 

Pročitajte više