Liga nacija

Bivši hrvatski reprezentativac zabio prvijenac za novu reprezentaciju

Screenshot (Sportklub)

REPREZENTACIJA Azerbajdžana svladala je Kazahstan 3:0 pred svojim navijačima u Bakuu u utakmici posljednjeg kola u grupi 3 C skupine Lige nacija, ali Kazahstanci su već osigurali promociju u viši razred, kao što je i Bjelorusija već prije remija (1-1) na gostovanju u Slovačkoj bila osuđena na razigravanje za ostanak.

Azerbajdžanska reprezentacija povela je u 66. minuti kad je loptu u svoju mrežu poslao kazahstanski stoper Maročkin. U 74. minuti domaća momčad povisila je na 2:0, a pogodak je postigao nekadašnji hrvatski reprezentativac Filip Ozobić, koji je prošle godine debitirao u dresu Azerbajdžana. Ozobić je za selekcije Hrvatske ukupno odigrao 60 utakmica, od čega dvije u A reprezentaciji. Ovo mu je bio deseti nastup za Azerbajdžan. Konačnih 3:0 postavio je Nuriev u prvoj minuti sučevog dodatka.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OZOBIĆEV PRVIJENAC

Slovačka i Bjelorusija igrale su na neutralnom terenu u Bačkoj Topoli, a Bjelorusi su poveli u 45. minuti pogotkom Bakhara. Konačnih 1:1 postavio je Zrelak u 65. minuti. Kazahstan je osvojio prvo mjesto s 13 bodova, Azerbajdžan je drugi s 10, treća je Slovačka sa sedam, a zadnja Bjelorusija skupila je tri boda.

Pročitajte više