Bivši igrač Hajduka oduševio navijače bivšeg kluba fotografijom krvave glave

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

BIVŠI stoper Hajduka Nikola Katić (26) prošlu sezonu zaključio je osvajanjem Kupa na Poljudu, a zatim se vratio u Glasgow Rangerse nakon što se Hajduk sa škotskim velikanom nije dogovorio o otkupu ugovora. Međutim, Rangersi na njega očito nisu računali jer je uskoro prešao u redove švicarskog prvoligaša Züricha.

U posljednjem kolu tamošnje Super lige Zürich je rezultatom 2:0 poražen u Luganu, a Katić je u jednom duelu razbio glavu. Krv mu je obilato potekla i natopila dres, ali on je nastavio igrati s povezom. Nakon utakmice na Instagramu je objavio krvavu fotografiju uz opis "All in". 

Ako je vjerovati komentarima ispod objave, stoper iz Stoca, koji je preko Neretvanca i Slaven Belupa dospio do kultnog Ibroxa, nedostaje škotskim navijačima. Mnogi od njih hvale njegovu borbenost i zagovaraju povratak u Glasgow. 

Među komentatorima mu se javio i Stefan Simić, bivši suigrač iz Hajduka, koji mu je šaljivo poručio: "Sine, igraj glavom, a ne nogama." Zürich je trenutno osmi na tablici i čeka ga borba za ostanak jer posljednjeplasirani Winterthur zaostaje samo dva boda.

 

Pročitajte više