KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Bivši Modrićev trener: Pobijedili smo blagajnika iz Malte, koga briga za to?

Foto: Richard Lee/Guliver Image

HARRY REDKNAPP, legendarni bivši igrač i trener, bio je gost u BT Sport studiju tijekom utakmice između Engleske i San Marina. Engleska je pobijedila s 5:0, ali Redknapp se obrušio na reprezentativni nogomet.

"Poludim kada čujem da broj 18 radi kao blagajnik. Gdje je tu smisao?"

Bivši trener Tottenhama rekao je odmah nakon pobjede: "Nije ovo nikakva pobjeda. Kvalificiramo se, pobijedimo sve ove utakmice, imamo 10/10 prije turnira, a sve je to uzaludno. Izgubio sam interes, sjedim kod kuće i uopće ne gledam utakmicu."

"Čujem komentatora kako kaže da broj 18 iz Malte radi kao blagajnik preko tjedna i razmišljam koji je smisao toga i zašto bih to gledao. Ne mogu dočekati da se vrati Premiership. Jedva čekam utakmicu između Crystal Palacea i West Hama, to je pravi nogomet. Ovaj reprezentativni me uvijek ubije", zaključio je Redknapp.

Čini se da Lineker ima istomišljenike

Podsjetimo, ranije danas objavili smo izjavu Garyja Linekera koji smatra da bi najslabije reprezentacije trebale igrati međusobni turnir preko kojeg bi zaradile mjesto u kvalifikacijama.

"Ovo je toliko lako igrati Engleskoj da je zapravo besmisleno. Jasno je da najlošije rangirane reprezentacije trebaju igrati kvalifikacije za kvalifikacije, kako bi samo neka od njih izborila pravo nastupa u glavnim kvalifikacijama zato što su skupine, a samim tim i kvalifikacije s ovako lošim reprezentacijama, postale besmislene", rekao je Lineker.

Čini se kako kultni napadač i najbolji strijelac Engleske na Svjetskim prvenstvima u povijesti ima puno istomišljenika.

Pročitajte više