Bivši muž Nine Morić napao Brozovića zbog noćnog izlaska, suigrač stao u obranu

Foto: Getty Images / Guliver

FABRIZIO Corona, talijanski glumac, publicist, bivši paparazzo i sveprisutni šminker, kojeg naša javnost najbolje poznaje kao bivšeg muža manekenke Nine Morić, pokušao je izazvati skandal i uvaliti Marcela Brozovića u nevolju.

U njegovom novom online tabloidu The King izašla je vijest s naslovom: "Marcelo Brozović se zabavljao nakon poraza u nedjelju navečer: Hrvatski veznjak snimljen u milanskom noćnom klubu poslije poraza od Bologne."

Corona je uz objavu vijesti na Instagramu tagirao Marcelova suigrača Radju Nainggolana.

Kad je primijetio tag, Belgijac je eksplodirao, odmah stao u Brozovu obranu i objasnio situaciju.

"Tagiraš me, dakle... Ali piši vijesti koje nešto vrijede, molim te. Nije ti ovo B38 (poznati milanski noćni klub, op.a.). Već možeš vidjeti i vjerodostojne komentare. Ovo je poznati jakutski restoran. Poslije utakmice otišao je nešto pojesti, vidiš tu i nargile. Probudi se. Ili barem dobro radi svoj posao, hvala. Ne izmišljaj ono što ne postoji", napisao je Nainggolan.

Corona mu je cinično odgovorio da svi znaju koliko Radja dobro poznaje sve talijanske lokale i da ga čudi što i on nije bio s Marcelom. Konstatirao je da to ne znači da Brozović nije otišao dalje van, kao i obično, umjesto da ode doma pognute glave.

Nainggolan je uzvratio kako ne zna što je Broz radio poslije, ali da je spominjanje spornog noćnoga kluba nepotrebno ako ima fotografiju samo iz restorana. 
 

Pročitajte više