Bivši nogometaš Intera uhićen nakon što je pokušao zadaviti 15-godišnju sestru

Foto: EPA

BIVŠI nogometaš Intera Ishak Belfodil (31) uhapšen je u Francuskoj nakon što je navodno pokušao zadaviti svoju 15-godišnju sestru tijekom žestoke svađe u obiteljskoj kući, objavio je najveći pariški dnevni list Le Parisien. Prema izvještaju, policajci su uočili nekoliko crvenih mrlja na vratu djevojčice i ogrebotine na njezinoj podlaktici. Belfodil je optužen za pokušaj ubojstva iako njegova sestra nije podnijela tužbu.

Napadač, koji trenutno igra za Al Gharafu u Kataru, trenutno je u pritvoru i već je ispitan u vezi s incidentom. Prema informacijama koje je objavio Le Parisien, javni tužitelj ima 48 sati da odluči o daljnjim koracima. Još uvijek nije jasno što je dovelo do ove žestoke rasprave između brata i sestre. Jedino što je poznato jest da je Belfodil trenutno na odmoru u Francuskoj, gdje njegova obitelj posjeduje kuću u Maurepasu, mjestu gdje se incident navodno zbio.

Belfodil je nekada bio smatran velikim nogometnim talentom, ali nije uspio ostvariti svoj puni potencijal. Tijekom karijere nastupao je za klubove poput Lyona, Bologne, Parme, Intera, Werdera, Hoffenheima, Herthe i Standarda, a od 2022. godine član je Al Gharafe.

Pročitajte više