Bivši prvak Europe sa Zvezdom htio varati pa slučajno nazvao novinara

Foto: FK Crvena zvezda

POMALO nevjerojatna scena dogodila se protekle subote u bugarskom nogometu. 

Ljupko Petrović, trener koji je sa Zvezdom osvojio naslov prvaka Europe, trener je sofijskog CSKA-a. S njim je ove godine iz Europe izbacio Osijek, klub kojem je dao najbolje igračke dane i čiji je najbolji strijelac u povijesti. 

CSKA u subotnjem ogledu protiv plovdivskog Boteva nije mogao računati na svog trenera, koji je zbog suspenzije dobio zabranu vođenja utakmice s klupe. Legendarni trener ipak je doskočio svojim problemima te je odlučio upute davati telefonski. Ali tu su se pojavili problemi koji su postali tema dana u bugarskom nogometu.

Naime, Petrović je zabunom nazvao bugarskog novinara. Nije shvatio da je birao krivi broj te je urlao na novinara zbog zamjene koju on nije "naručio" jer je cijelo vrijeme mislio da je na liniji sa svojim pomoćnikom. Nesretni novinar dvaput je poklapao slušalicu dok Petrović nije shvatio svoju grešku.

Petrovića očekuje i novčana kazna od tisuću eura zbog kršenja pravila i kontaktiranja svojeg stručnog stožera. CSKA je na teškom gostovanju slavio s 0:1. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više