Bivši stoper Hajduka isključen u Portugalu. Komentator: Ovome nije mjesto u nogometu

Foto: Screenshot

NOGOMETAŠI Vitorije bili su domaćini Benfici u utakmici 21. kola portugalskog prvenstva. Protiv aktualnih prvaka Vitoria je uzela bod nakon što je dvaput vodila u utakmici koja je završila 2:2, a u kojoj je zbog neopreznog starta isključen Toni Borevković.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BOREVKOVIĆEV START ZA ISKLJUČENJE

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac, stoper koji je ponikao u Dinamu, a igrao u SuperSport HNL-u za Rudeš i Hajduk, isključen je u 64. minuti, samo tri minute nakon što je njegova momčad povela 2:1. Po teškom terenu natopljenom kišom, Borevković je neoprezno startao na suparničkog igrača zbog čega je i zaradio direktan crveni karton.

Komentator: Odmah mu je bilo jasno što je napravio

Komentator utakmice Borevkovićev obrambeni potez ovako je popratio: "Uf, kakav start Borevkovića. Ovo bi mogao biti izravan crveni karton. Pogibeljan start bivšeg igrača Rudeša i Hajduka. Čim ga je napravio, Borevković se primio za glavu. Bilo mu je jasno kao dan što je učinio."

"Uf, uf. Ovakvim startovima nije mjesto u nogometu. Ovo je start kojim se lomi noga. Mislim da će ovo biti nekoliko utakmica kazne", dodao je.

Pročitajte više