Hrvatski trener neće dobiti otkaz unatoč lošem nizu: "Bolje zvižduci nego kazalište"

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

BIVŠI Dinamov trener Damir Krznar vodi Maribor od 16. kolovoza 2022. U 52 utakmice na klupi slovenskog kluba ima 26 pobjeda, 13 remija i 13 poraza, a prošle sezone završio je treći u prvenstvu te izgubio u finalu kupa. U ovu sezonu Maribor nije krenuo dobro jer nakon osam kola ima tri pobjede, dva remija i tri poraza, a u posljednjih pet ligaških utakmica ne zna za pobjedu.

Pritom, Maribor je ispao od Fenerbahčea u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Sportski direktor Maribora Marko Šuler tvrdi kako Krznarova pozicija nije upitna: "Ispred nas je velik izazov kako da ono što momci rade na treninzima pretočimo u utakmicu.

Publika i mediji vide tih sat i pol nogometa na stadionu, a kroz cijeli tjedan može se primijetiti zalaganje i entuzijazam igrača i trenera, ulaganja energije. Da toga nema, odluka bi bila vrlo laka. Prvi put sam primijetio strah, a igrači su, osobito mlađi, pod utjecajem mišljenja publike koje nije uvijek realno jer gledatelji ne vide sliku koju ja vidim", rekao je Šuler za Večer.

Pročitajte više