Bivši trener Hajduka četvrti put preuzeo isti klub: "Razočaran sam što sam ovdje"

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

BIVŠI Hajdukov trener Paolo Tramezzani ovog je tjedna četvrti put u karijeri preuzeo švicarski klub Sion. Tramezzani je došao pokušati spasiti Sion od ispadanja. Tri kola prije kraja prvenstva nalazi se na zadnjem mjestu s bodom manje od predzadnjeg Winterthura.

"Nisam sretan što sam ponovno ovdje, čak sam i razočaran. To znači da je momčad u lošoj situaciji. Zbog silne ljubavi koju imam za ovaj klub radije bih sada sjedio kod kuće na kauču, ali ponosan sam što mogu pomoći svojim igračima", rekao je Tramezzani na prvoj konferenciji za medije.

Tramezzani: Vlasnik i ja? Obojica smo malo ludi

Vlasnik Siona Christian Constantin u 25 godina promijenio je 46 trenera. Novinare je zanimalo zašto se Tramezzani opet odlučio vratiti. "Christian i ja smo kao stari bračni par, ali naša priča je istinita. Bilo je racionalnih i malo manje racionalnih trenutaka, bilo je zadovoljstva i tuge. Mora da smo obojica malo ludi, ali očito je da međusobno jedan za drugoga gajimo posebne osjećaje", odgovorio je Talijan pa dodao:

"Nismo uopće razgovarali o budućnosti. Nismo razgovarali ni o ugovorima i novcu. Prvo sam koncentriran na sljedeće tri utakmice, a možda i koju više ako se stvari ne odviju kako želimo. Želim pomoći klubu i ništa drugo nije važno. Uvjeren sam da mi to možemo."

Pročitajte više