NOGOMET

Vulić putovao 24 sata pa odbio posao: Nitko nije dobio takav zahtjev, samo ja

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

ZORAN VULIĆ trebao je postati novi trener Neftči Fergane, posljednjeplasirane momčadi uzbekistanske prve lige. U prvih devet utakmica osvojili su šest bodova i trenutno su zadnji u konkurenciji 14 klubova. Bivši trener Hajduka trebao je doći s ciljem da spasi klub od ispadanja. 

No od toga neće biti ništa. Naime, Vulić je za Index rekao kako je jučer u 4 sata ujutro otputovao u Uzbekistan. Nakon cijelog dana putovanja, kaže, ondje ga je dočekao šok. "Došao sam raditi kao prvi trener, a ispostavilo se da sam trebao biti pomoćnik s Mladenom Pralijom. Htjeli su da ja njih učim. Živome čovjeku svašta se dogodi", započeo je Vulić.

"Da su mi to odmah rekli, ne bih uopće putovao. Put mi je trajao cijeli dan, bogati, i onda sam šokiran. Probudio sam se jučer u 4 sata, a došao danas u 7 sati. Mislim da nitko nije imao takav zahtjev. Samo sam ja takve sreće, to je strašno", prokomentirao je Vulić.

"Ništa od posla. Sutra idem za Split i to je to. Kao kad zalediš ribu. Moram se prvo odmrznuti. Uvijek kažem: 'Zašto baš meni?' Ali eto, takve me situacije prate", zaključio je 60-godišnji stručnjak. 

Pročitajte više