Bivši trener Mallorce pornićima motivirao igrače

Foto: Guliver Images/Getty Images

ČLAN MLS momčadi Philadelphia Union Anderson Conceicao vratio se u prošlost te je novinarima ESPN-a ispričao jednu anegdotu iz vremena kada je nosio dres Mallorce. Brazilac je igrao za Mallorcu sezone 2012/13, a španjolsku momčad tada je vodio Joaquin Caparros. Conceicao ga pamti po tome što je za motivaciju koristio pornografske filmove.

"Imali smo sastanak uoči neke utakmice i trener nam je pustio video. Nismo mogli vjerovati kad smo shvatili da umjesto utakmice gledamo pornić. Bio je to neki američki film koji je trajao oko 30 sekundi. Trener nam je rekao 'na terenu se morate truditi kao ovaj tip' i zatim je pokazao na glumca. Mislim da je želio podići raspoloženje u momčadi, želio je izazvati reakciju", rekao je Conceicao.

Caparros možda nije od velikih riječi pa je pokušao s pornićem doprijeti do igrača. Međutim, ovaj vizionar među trenerima nije uspio u svom naumu.

"Nažalost, izgubili smo 1:0. Svaki put kad pričam s bivšim suigračima umiremo od smijeha. Zauvijek ćemo pamtiti tu zgodu, bilo je presmiješno", zaključio je Conceicao.

 

Pročitajte više