Bivši trener ponovno spaja riječke sinove: Balaban i Smoje od ljeta u Panioniosu?

DARIO Smoje (31), hrvatski obrambeni nogometaš belgijskog Genta, od sljedeće bi sezone trebao nastupati za sastav atenskog Panioniosa.

Bivšeg stopera Rijeke, Milana, Monze, Dinama i Zagreba u svojim bi redovima rado vidio belgijski trener Emilio Ferrera, koji će grčkog prvoligaša preuzeti od prvog srpnja ove godine nakon što je godinu dana proveo u Panthrakikosu. Kako Smoji u lipnju istječe ugovor s belgijskim prvoligašem, u kojem igra od 2005. godine, transfer je vrlo izvjestan.

Ferrera se također interesira za usluge Boška Balabana, piše belgijski dnevnik Het Nieuwsblad. S otpuštenim napadačem zagrebačkog Dinama Ferrera je već surađivao u Club Bruggeu.

U atenskom klubu sezonu su prije dva tjedna završila trojica Hrvata: golman Dario Krešić (25), veznjak Ivica Majstorović (28) i ofenzivni veznjak Davor Kukec (23). Krešić i Majstorović imaju ugovore do ljeta 2009. godine, a Kukec do kraja 2012.

Belgijski mediji prenose također informaciju da tamošnji Racing Genk pozorno prati Varteksova mladog napadača Matiju Smrekara (20), koji ugovor s varaždinskim klubom ima do ljeta 2010. godine.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više