LIGE PETICE

Bivši vlasnik premierligaša: Otkaz Biliću? Nije on kriv što klub nije ulagao

Foto: Reuters

MENADŽER Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer prestigao je Slavena Bilića na listi trenera iz Premiershipa koji su najbliže tome da dobiju otkaz.

Hrvatski menadžer West Bromwich Albiona bio je favorit za otkaz sve do jučer kad je United poražen na gostovanju kod Istanbul Bašakšehira u Turskoj.

Očajan start Uniteda

United od 1972. ovako loše nije ušao u sezonu, u Premiershipu je tek 15., a nakon debakla u Istanbulu norveški trener odbio je komentirati nagađanja o svojoj budućnosti na Old Traffordu.

"Odbijam komentirati takva pitanja. Sezona je tek na početku i ima se još puno za igrati, a svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moram ostati jak. Zaposlenik sam Uniteda i moj je posao da sa svojim pomoćnicima napravim najbolje što mogu za dobrobit kluba'', kazao je Norvežanin nakon poraza u Turskoj. 

Ne slaže se s idejom smjene

Mogućnost Bilićeve smjene u kontekstu promjene do koje je došlo u poretku komentirao je Simon Jordan, bivši vlasnik Crystal Palacea i radijski komentator.

"Koja je svrha Bilićeve smjene? Čovjek nije izgubio svlačionicu. Igrači igraju, ali vjerojatno samo nisu dovoljno dobri. Pa što su očekivali? Ušli su u Premier ligu i nisu uložili novac. Onda se dobije ovo", rekao je Jordan. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više