Bizarna situacija. Dvojica igrača Intera išli na prazan gol i nisu zabili

Foto: Screenshot/Reddit

Inter je u ludoj završnici utakmice stigao do pobjede 2:1 protiv Verone u 19. kolu Serie A te se time odmaknuo od Juventusa na drugom mjestu, koji sada zaostaje pet bodova za momčadi iz Milana, uz utakmicu manje. Verona, momčad koja se bori za ostanak, pokazala se kao puno tvrđi orah nego što se očekivalo prije utakmice.

Činilo se da će vodeća momčad prvenstva imati lagano popodne, budući da su poveli u 13. minuti golom Lautara Martineza i imali kontrolu utakmice, ali stvari je na početak vratio francuski napadač Thomas Henry, koji je u 74. minuti zabio za izjednačenje na San Siru.

Inter je do pobjede stigao golom Davidea Frattesija koji je u 92. minuti zabio svoj drugi pogodak sezone i donio veliko slavlje domaćim navijačima. Ipak, tu nije bio ni približno kraj utakmice, a nevjerojatna situacija odigrala se u 97. minuti kada se napadu Verone priključio i njihov vratar Lorenzo Montipo.

Nevjerojatan promašaj koji nije imao skupe posljedice

Naime, Verona je imala slobodan udarac iz kojeg su pokušali ubačajem kreirati opasnost pred vratima Intera, ali se dogodilo upravo suprotno. Nakon nekoliko odbijanja lopte u kaznenom prostoru, domaćini su očistili opasnost. Nicolo Barella i Alexis Sanchez sami su se sjurili prema praznom golu Verone, dok ih je vratar Montipo pokušavao sustići.

Dvojac Intera uspio je nemoguće i na kraju uopće nije uputio udarac prema golu, već ih je obrana Verone sustigla i očistila situaciju. Još je bizarnija činjenica da gol uopće ne bi bio priznat čak ni da su ga domaćini zabili, jer se javila VAR soba, a glavni sudac je nakon pregleda snimke dosudio kazneni udarac za Veronu zbog situacije koja je prethodila kontranapadu Intera.

Gosti nisu uspjeli iskoristiti najbolju moguću priliku budući da Henry iz kaznenog udarca nije zabio svoj drugi gol na utakmici nego je zatresao vratnicu i slavlje Intera je moglo početi. Nevjerojatan promašaj Intera možete pogledati na snimci od 7:22.

 

Pročitajte više