Neviđena utakmica u prvoj češkoj ligi. Palo 14 golova, 11 u drugom poluvremenu

Foto: Profimedia

NEVJEROJATNU utakmicu su u 12. kolu češke Fortuna Lige odigrali Zlin i Mlada Boleslav. Domaćini su na poluvremenu vodili 2:1 i baš ništa nije ukazivalo na to da će do kraja susreta pasti još 11 golova, ali dogodilo se upravo to. Gosti su okrenuli i na kraju slavili s bizarnih 9:5.

Marecek je u 11. minuti doveo goste u vodstvo da bi Zlin s dva gola do 15. minute preokrenuo preko Fantisa i Janetzkyja. Iako je krenulo vatreno, do poluvremena više nije bilo golova da bi domaćini u prvom napadu drugog poluvremena preko Bartosaka povisili na 3:1.

A onda je krenuo cirkus. Od 49. do 60. za goste su zabili Kusej, dvaput Jawo i jednom Marecek i Mlada Boleslav povela je 5:3. Četiri minute kasnije Vukadinović je iz penala smanjio na 5:4, a domaćine su u 78. i 80. minuti dotukli Matejovsky i Yusuf.

Zlin je uspio smanjiti na 7:5 preko Kovinića pet minuta prije kraja, no već dvije minute kasnije Kusej je povisio na 8:5, a golijadu je u petoj minuti sudačke nadoknade zaključio John golom za nevjerojatnih 9:5. Da stvar bude bolja, na utakmici je bilo ukupno 18 udaraca u okvir, a njih čak 14 završilo je u golu.

Pročitajte više