Bizarne optužbe za bivšu zvijezdu Barce: "Zavjese su koristili kao seks-ljuljačke"

Foto: EPA

ARDA TURAN je prije godinu i pol završio igračku karijeru. Od nogometa se oprostio kao igrač Galatasaraya i odmah započeo trenersku karijeru. Preuzeo je drugoligaša Eyupspor te ga iz drugog pokušaja uspio uvesti u Superligu, elitni razred turskog nogometa. 

Osim za Galatasaray, Turan je u karijeri nastupao još za Atletico Madrid, Barcelonu i Istanbul Bašakšehir. Vrhunac karijere bila mu je Barcelona, ali tamo se nije osobito naigrao. Upisao je 55 nastupa uz 15 postignutih pogodaka, a sada je u problemima zbog onoga što je navodno radio izvan terena dok je bio u Barceloni.

Seks-ljuljačke od zavjesa?

Naime, Mundo Deportivo javlja da je Turana tužio vlasnik kuće u kojoj je živio dok je igrao za Barcu te od njega potražuje 230 tisuća eura za nadoknadu načinjene štete. Kuća je procijenjena na 18 milijuna eura, a navodi se kako su Turan i njegovi prijatelji napravili ogromnu štetu. Posebno se ističe optužba da su "zavjese u dnevnom boravku koristili kao seks-ljuljačke". 

"Kuća je puna tragova cigareta, čak je i namještaj oštećen. Gledali su nogomet, a onda kad je pao gol, daljinske upravljače bacali bi u bazen. Napravili su tisuće eura štete samo u daljinskim upravljačima. Dok mene nije bilo u gradu, organizirali su divlje zabave", navodi u tužbi vlasnik kuće.

Pročitajte više