HNL

Bjelica: Danas sam morao prekinuti trening

Foto: Davor Javorovic/Pixsell

NK OSIJEK trenutno je najveći konkurent Dinamu za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Momčad Nenada Bjelice na drugom je mjestu ljestvice s dva boda manje i utakmicom više od Dinama. Osijek je u proteklom kolu remizirao s Hajdukom, a u sljedećem (nedjelja, 17 sati) će igrati u gostima kod Slaven Belupa. Nenad Bjelica obratio se novinarima na konferenciji za medije uoči te utakmice. Lovrić, Žaper i Mierez neće igrati zbog kartona, Škorić je ozlijeđen, Lončar i Bartolec vjerojatno neće nastupiti. 

"Cijeli sam tjedan bio zadovoljan radom svoje momčadi, osim danas. Jednostavno sam morao prekinuti trening jer nisam vidio koncentraciju svojih igrača. Bolje je da se onda takav trening ne odradi do kraja", rekao je Bjelica u uvodu konferencije za medije.

"Treniramo završnicu akcija više nego itko"

Govorio je i o izostancima u momčadi. "Imali smo izostanaka u momčadi ove sezone, ali se ne žalimo. Igrači koji su na raspolaganju odradit će posao onako kako očekujemo od njih. Čak i s ovim izostancima imamo jako puno kvalitete u momčadi. Nadamo se da ćemo se iz Koprivnice vratiti s tri nova boda, iako je Slaven bio nezgodan za nas ove sezone", rekao je Bjelica.

"Možemo mi pucati penale na treninzima, ali nije to isto kao i na utakmici. Mi odredimo Kleinheislera da puca penale protiv Dinama, a onda on odbije to kad treba pucati. Mi treniramo završnicu akcija više od ijednog kluba. Mi želimo, kao i svi vi, da zabijemo penale", komentirao je Bjelica promašeni penal Mije Caktaša protiv Hajduka.

"Mance je ovaj tjedan u punom treningu. Budući da je sprinterski tip, nismo željeli ništa riskirati. Mislim da može odigrati 60 minuta. Na lijevoj strani imam Hiroša kao opciju. Ne bojte se, imat ćemo respektabilnu jedanaestorku u Koprivnici", rekao je Bjelica.

 

Pročitajte više