Bjelica izgubio nakon četiri kola, golčina Olma u pobijedi Leipziga

Foto: EPA-EFE

DOMAĆINI su u pet utakmica subotnjeg programa 24. kola njemačke Bundeslige osvojili samo jedan bod. Augsburg je u gostima potopio "fenjeraša" Darmstadt s čak 6:0, a gosti su u prvih 29 minuta postigli pet zgoditaka. Junak dvoboja bio je Ermedin Demirović iz BiH s dva gola i jednom asistencijom.

Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret, a Dion Drena Beljo je ušao u 71. minuti za goste, dok su Bartol Franjić i Matej Maglica odigrali cijeli susret za domaćina. Borussia Dortmund je s 2:0 slavila kod Uniona Nenada Bjelice golovima Karima Adeyemija (41) i Iana Maatsena (90). Josip Juranović je odigrao cijeli susret za Union, a Borussia je zadržala četvrto mjesto s 44 boda.

Leipzig je s 4:1 pobijedio na gostovanju kod Bochuma i ostao na petoj poziciji s 43 boda. Bochum je poveo preko Maxa Witteka (8), ali su gosti sve preokrenuli, a prelijepi gol za izjednačenje postigao je bivši dinamovac Dani Olmo (30). Eintracht je s 2:1 slavio kod Heidenheima, dok je jedini domaćin koji je osvojio bod bio Mainz, odigravši 1:1 s Borussijom (M).

Pročitajte više