Bjelica je otpisao legendu, ona je blizu prelaska Livakoviću

Foto: Profimedia

LEONARDO BONUCCI (36) napušta Union Berlin nakon šest mjeseci. Slavni stoper, legenda Juventusa i reprezentacije Italije, od ljeta u prošlosezonskoj senzaciji Bundeslige igra katastrofalno. Samo devet utakmica igrao je kao starter, a u njima je Union osvojio tek jedan bod. Zato je prosinac dočekao na dnu Bundeslige i skupine Lige prvaka i sa smjenom trenera.

Bjelica je podigao Union s dna tako što je otpisao očajnog Bonuccija

Nenad Bjelica preuzeo je momčad i pobjegao s dna s dvije pobjede u tri utakmice. Znakovito je da je u tim mečevima Bonucciju dao ukupno 22 minute. Njemački mediji pišu kako je Bjelica rekao Bonucciju da više ne računa na njega. Talijan je na to pokrenuo proces povratka u domovinu, a to mu je bilo olakšano time što je otpisan u Unionu, zatim time što mu ugovor završava na ljeto te time što ga Jose Mourinho želi u Romi. No, na najavu dolaska simbola omraženog Juventusa, poludjeli su navijači Rome. Društvene mreže, pa i Bonuccijeve profile na njima, zasuli su prijetnjama i uvredama:

Mourinho ga je htio u Romi, ali poludjeli su navijači

"Da se nisi usudio doći u Romu", "Ne želimo potrošenog igrača koji utjelovljuje Juventusov duh pobjeđivanja pod svaku cijenu, dakle varanjem i krađom", "Nećemo starca sklonog ozljedama i kiksevima", "Ako Roma misli da će probleme riješiti starim i otpisanim kikserom, onda imamo gadnih problema." Nakon ovakve reakcije romanista Bonucci se ohladio od povratka u Italiju. No, sada je blizu odlaska u Tursku.

Romano otkriva početak pregovora

To otkriva Fabrizio Romano, najpouzdaniji izvor s tržišta. Piše da su Union i Fenerbahče počeli pregovore oko Bonuccijevog transfera. Ako bi oni završili uspješno, Talijan bi vodio obranu koja čuva gol Dominika Livakovića.

Pročitajte više