HNL

Bjelica: Kad uđeš u utakmicu kako smo mi ušli, onda imaš i malo sreće

Screenshot: NK Osijek

OSIJEK je u 17. kolu HNL-a pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj s 3:0. Dva gola zabio je Ramon Mierez, a jedan Damjan Bohar. Susret je po završetku komentirao Nenad Bjelica. 

"Bili smo dobri, vrlo rastrčani, od prve minute s ambicijom da pobijedimo. Kad tako uđeš u utakmicu onda imaš i malo sreće. Zadovoljan sam cijelom utakmicu i svime što smo pokazali u ovoj pobjedi. Svi igrači koji su igrali su to odradili na vrhunskom nivou", rekao je Bjelica pa dodao:

"Lokomotiva je nama i do crvenog kartona teško stvarala šanse, dali smo joj jako malo, a naravno da nam je i crveni Papadopoulosa išao u prilog. Onda je bilo jasno da ćemo biti pobjednici. Nadam se da smo ostavili nešto i za druge utakmice. Vidjeli smo da imamo širinu kadra, imamo mi još Igora Silvu i Josipa Vukovića koji dana nisu igrali. Tu su Topčagić i Lopa, ima tu puno dobrih igrača, vjerujem da ćemo nastaviti igrati na ovom nivou. Neupitno je da je Mierez nama jako važan igrač, ali ja sam siguran da njemu nije važno što je on napravio danas, nego da je ekipa pobijedila. Sada ćemo se u miru pripremati za sljedeću subotu."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više