HAJDUK - OSIJEK (subota)

Bjelica komentirao novog trenera Hajduka. Najavio totalni napad Osijeka na Poljudu

Foto: Pixsell

DAN nakon šeste pobjede u nizu, u zaostaloj utakmici protiv Lokomotive, Nenad Bjelica s Osijekom putuje na Poljud. 

Poručuje da dolazi po tri boda nastaviti utrku s Dinamom za naslov prvaka.

"Kad sam došao u Osijek, odmah sam kazao sam da nije važno protiv koga igramo, jer mi uvijek idemo po tri boda.  Idemo u Split s puno samopouzdanja i vjerujem da možemo biti bolji od Hajduka", kazao je Bjelica.

 

Osijek protiv Hajduka neće moći računati na Jugovića i Ercega, ali u momčad se vraćaju Škorić i Vuković.

"Imat ćemo respektabilnu momčad na terenu i na klupi. U posljednjoj utakmici protiv Hajduka Osijek je dobio 1:0, ne vidim zašto ne bismo to ponovili. Možemo pratiti ritam, unatoč žestokom rasporedu zbog korone", poručio je trener Osijeka i komentirao smjene u splitskom klubu koji će prvi put s klupe voditi Boro Primorac, igračka legenda kluba i dosadašnji Šef akademije. 

"Novi trener uvijek donosi impuls za momčad. Teško se pripremiti jer ne znamo kako će Hajduk igrati, ni u kojem sustavu ni s kojim igračima. Najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. Moramo istrčati s puno energije, spremni za zalaganje. Vjerujem da ćemo biti na vrhunskom nivou. Napadat ćemo Hajduk visoko u presingu koliko god budemo mogli", najavio je Bjelica koji nakon devet kola za vodećim Dinamom zaostaje četiri boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više