Bjelica nakon teškog poraza u debiju: Rekli su mi da je ovaj klub sjajan

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

TRABZONSPOR, koji je preuzeo hrvatski trener Nenad Bjelica, izgubio je u 30. kolu turskog prvenstva od domaćina Sivasspora 4:1. Bjeličin debi počeo je vodstvom, odnosno pogotkom Lazara Markovića, no Sivasspor je u nastavku zabio četiri pogotka, i to nakon što je Trabzonspor ostao s igračem manje u 22. minuti, kada je Jens Stryger Larsen dobio crveni karton i skrivio kazneni udarac.

Bjelica je komentirao svoj debi. "Sivasspor je zasluženo pobijedio. Nismo mogli igrati onako kako smo htjeli nakon što smo ostali s igračem manje. Ali i nakon što smo ostali s desetoricom, htio sam vidjeti više želje od momčadi. Puno je posla pred nama, moramo raditi, analizirat ćemo sve i vidjeti gdje smo pogriješili, što smo napravili dobro, kako bismo se bolje pripremili u sljedećim susretima", rekao je Bjelica.

Trabzonspor je aktualni prvak Turske

"Prije no što sam došao u klub, razgovarao sam sa svima koji su bili ovdje. Rekli su kako je klub sjajan. Ne bih bio ovdje da klub prošle sezone nije pokazao potencijal. Nije lako riješiti sve probleme u kratko vrijeme, trebat će nam vremena.

Ocijenit ćemo igrače u nadolazećim utakmicama, tako da vidimo tko će biti s nama i tko je motiviran i spreman za borbu za prve četiri pozicije", dodao je Bjelica. Trabzonspor je aktualni prvak Turske, no sada se nalazi na šestom mjestu s 45 bodova, 24 manje od vodećeg Galatasaraya.

Pročitajte više