Bjelica: Nijedan igrač nije veći od kluba! Tko to ne razumije, neće biti s nama

Foto: Profimedia

TRABZONSPOR Nenada Bjelice poražen je 3:2 od Rizespora na domaćem terenu u trećem kolu turskog prvenstva. Tako je momčad hrvatskog stručnjaka nakon uvodne pobjede spojila dva poraza i trenutno je tek na 12. mjestu prvenstvene ljestvice. Bjelica, jasno, nije zadovoljan.

Bjelica: Niti jedan igrač nije veći od kluba

"Čestitam našem suparniku, zaslužio je pobjedu. Moglo je završiti i drukčije, ali nismo iskoristili brojne prilike. Nije lako, imamo desetoricu novih igrača. Još se privikavaju. A tu je i dosta mladih. Ovo je proces. Moj je posao stvoriti timski duh. Oni koji tome ne mogu doprinijeti, neće biti s nama. Niti jedan igrač nije veći od kluba. Nitko nije veći od Trabzonspora", poručio je Bjelica.

Prijelazni rok u Turskoj traje do 15. rujna te se Bjelica nada da će osnažiti momčad novim igračima. I dalje je aktualna priča oko mogućeg transfera Brune Petkovića.

"Volio bih da se te stvari riješe ranije, ali ponekad one traju. Postoje zahtjevi drugog kluba, nas i igrača. Imamo još 20 dana do kraja prijelaznog roka, probat ćemo se pojačati igračima na koje će naši navijači biti ponosni. Želim igrače koji su gladni borbe i uspjeha", rekao je.

Pročitajte više