HNL

Bjelica: Tko zbog prodaje Bočkaja želi povrat novca za godišnje karte, dobit će ga

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

PRODAJA Petra Bočkaja Dinamu uznemirila je Osijekove navijače koji ocrnjuju potez uprave kluba i krive ga za odustajanje od borbe za naslov. U komentarima ispod objave da je Bočkaj napustio Osijek pristaše kluba izrazile su veliko negodovanje, ocrnile i njega i zapitali se ima li nastavak sezone s ambicijama o osvajanju titule smisla. Javno je sad na tu temu istupio i trener Nenad Bjelica.

Bjelica je na Facebooku preuzeo odgovornost za prodaju Bočkaja, a onda otišao i korak dalje u objašnjenjima zašto je to napravio. Njegov post prenosimo u cijelosti:

Preuzeo odgovornost

"Dragi navijači NK Osijeka!

Povodom zadnjih događaja želim Vas informirati da je odluka o odlasku Pere Bočkaja bila isključivo moja i da je uprava samo potvrdila moju odluku. Sve odluke koje donosim su za dobrobit kluba i u želji da naš klub bude jači i bolji. Vrijeme će pokazati jesmo li uspjeli u tome. Poštujem različitost mišljenja... Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će im biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90% stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača.

Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima!

Samo Osijek!"

Pročitajte više