LIGE PETICE

Boban: Nemamo velikih imena? Tko je znao za Kaku kad je dolazio u Milan?

Foto: EPA

SPORTSKI direktor Milana Zvonimir Boban dao je intervju za Corriere della Seru u kojem je govorio o tome kako će Milanov povratak u elitu biti dug proces, ali i kako će se na tom putu voditi "logikom, a ne vatrometom". 

"Trebat će vremena, ali radit ćemo logične poteze za razliku od vatrometa odluka koji ste mogli gledati posljednjih godina. Zbog toga ćemo se vratiti u vrh i prije nego što to mnogi očekuju", kazao je Boban pa dodao:

"Ne želim da se našu skromnost zamijeni za manjak ambicija. Novi vlasnici donijeli su stabilnost, inače Paolo (Scaroni) i ja ne bismo bili ovdje, mi želimo da Milan opet pobjeđuje."

Milan se povukao iz natjecanja u Europa ligi kako bi izašao na kraj s financijskim fair playom. U isto vrijeme njegov gradski rival Inter ozbiljno ulaže u momčad i ruši rekorde ulaznih transfera.

"Radimo najbolje što možemo s obzirom na probleme s kojima se susrećemo. Imajte na umu da velika imena nisu uvijek najbolji igrači za posao. Tko je znao Kaku kad je dolazio u Milan? Mislim da ćemo do kraja našeg puta dati navijačima puno prilika za zadovoljstvo", rekao je Boban. 

 

 

Pročitajte više