Pogledajte kako je Hrvatska bojkotom podržala svoju reprezentaciju

Foto: Čitatelji

HRVATSKA je na pustom Maksimiru odigrala protiv Bugarske, a navijači su svojim stavom i masovnim bojkotom pokazali što misle o Mamićevoj reprezentaciji.

Redakcija Indexa pretrpana je fotografijama te kreativnim idejama razočaranih navijača koji su i na dan utakmice Hrvatske i Bugarske planirali sve osim gledati Mamićevu reprezentaciju koja je pred praznim Maksimirom vodila još jednu ključnu bitku u borbi za Euro 2016.

> Kafići neće emitirati prijenose, navijači spremaju dresove u ormare  

Niz ugostitelja objavio je bojkot Mamićevoj reprezentaciji, a prednjače kafići širom Splita i Dalmacije gdje je i otpor HNS-u najveći. No, nakon posljednjih potresa u HNS-u progledao je i ostatak Hrvatske, pa se danas javljaju navijači i vlasnici lokala iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i inozemstva koji tvrde da ih ovakva reprezentacija više ne zanima.

Za vrijeme trajanja utakmice pred pustim Maksimirom, u redakciju su nam došle i neke fotografije ugašenih televizora ili prebačenih kanala na prijenose drugih utakmica. 

a momci i cure iz Cybercafea u Puli za vrijeme utakmice odradili su i koncert.

''Odmetnuti'' Uvijek vjerni iz Prološca večeras uz Bugare

Zanimljiva poruka došla nam je iz Prološca čija je podružnica Uvijek vjernih objavila na svojoj Facebook stranici da večeras stoji uz Bugare, a kao profilnu fotografiju postavili su grb bugarske nogometne reprezentacije.

Podrška pravim navijačima iz San Marina, Njemačke i dalekog Vijetnama

Podrška bojkotu došla je čak iz San Marina, gdje je skupina pravih, a ne plaćenih navijača poslala fotografiju čestitke svima onima koji ne žele gledati ukradenu reprezentaciju.

Kao i iz Njemačke, točnije Koelna.

Te Vijetnama.

U ovom lokalu se ne gleda "repka"

Iz Korčule nam je stigla fotografija iz još jednog kafića u kojem se neće gledati reprezentacija s porukom: "U ovom lokalu se "ne gleda" repka."

 

Otpor HNS-u i na gradskim vratima Trogira
 

HNS-u se protive i Trogirani. Naime na gradskim vratima postavljen je veliki transparent protiv Mamićeve prćije, uz poruku našeg čitatelja: "STOP PRĆIJI I VRATITE NAM REPREZENTACIJU"

 

"Šutnja znači odobravanje"

Iz Pule nam je stigla fotografija jednog kafića koji je umjesto organiziranog gledanja utakmice ponudio "fažol" i turnir u pikadu, uz prigodne poruke protiv HNS-a. Doznajemo da će se pikado igrati umjesto utakmice i u splitskim kafićima.

 

Kafići u strogom centru Makarske pridružili su se bojkotu gledanja Mamićeve i Šukerove reprezentacije uz poruku "Mnogi stalni gosti naših kafića putovali su i navijali za Hrvatsku uzduž i poprijeko po Europi i svijetu ostajući bez zadnje kune u svojim džepovima. Hrvatska nam je oduvijek bila svetinja i baš iz tog razloga što je svetinja ne možemo i nećemo dozvoliti da se od nje radi prćija u što se nažalost i pretvorila. Ovakvo besramno ruganje više nas ne zanima ni na televiziji. Šutnja znači odobravanje!"

 

Iz Splita nam je stigla fotografija iz jednog lokala gdje su, osim Mamića i Šukera, odlučili bojkotirati jednog od glavnih sponzora HNS-a.
 

 

Makarska isto bojkotira

Makarska kronika javlja kako pet lokala u centru grada neće organizirati prijenos hrvatske reprezentacije. Razlog je poznat - Mamić, Šuker i ostatak društva iz HNS-a zbog kojih je Split oblijepljen porukom: Bojkot!

 

Iz Splita dolazi i zanimljiva ideja. U kafiću Avangard neće se gledati utakmica s Bugarima, već pobjeda nad Njemačkom sa Svjetskog prvenstva 1998. godine.

 
 
 
Ovdje se možete uvjeriti tko se još priključio akciji, a prije nekoliko dana je stigla i zanimljiva ideja iz Žrnovnice. U Osijeku će pjevati za Lakrdiju.
 
Ovo su kafići i ugostiteljski objekti širom Hrvatske kod kojih se NE gleda ''repka'':
 
Narodna Republika Bono - Šibenik

Caffe bar Studio Park – Split

Caffe bar AMI – Split

Caffe bar Pic - Split

Caffe bar Krom - Split

Caffe bar Avangard - Zadar

Caffe bar Clo - Split

Kostela – Makarska

Skala – Makarska

More – Makarska

Betty – Makarska

Chabo – Makarska

Bamboo – Zagreb

Corto - Zagreb

Trattoria Mlin – Žrnovnica

Pivnica D.C.D.M. – Sinj

Peškarija - Sinj

Barcelona Pub – Osijek

Caffe bar Voodoo - Osijek

Cybercafe - Pula

Kocka – Nova Gradiška

Mali Gusar - Omiš

Caffè bar Dvori ,Split

Caffe bar Double Out, Split
 
Dvori - Primošten
 
Tiffany - Rijeka
 
Caffe centar Smokvica - Korčula
 
Caffe bat Tijana - Rama
 
 
>> Javite nam i vi hoćete li gledati reprezentaciju ili imate bolje planove za provod. Svoje slike i komentare šaljite nam na desk@index.hr ili ostavljajte poruke na našoj Facebook stranici.
 
Posted by Bojkot on 21. rujan 2015

 

Pročitajte više