Boksački prvak nakon prijetnji Messiju napao i Agüera: I ti, kopile?

Foto: EPA

MEKSIČKI boksač Canelo Alvarez zaprijetio je Lionelu Messiju nakon što je vidio snimku iz svlačionice poslije utakmice Argentine i Meksika, na kojoj argentinska zvijezda pod nogama ima meksički dres. Za mnoge najbolji boksač svijeta izvan teške kategorije i četverostruki prvak supersrednje kategorije nastavio je prijetiti.

"Vidio sam da je Messi čistio pod našim dresom i zastavom. Treba moliti Boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o svim Argentincima, već samo o ovom sranju koje je Messi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli", poručio je Canelo.

Njegovu prijetnju prokomentirao je Sergio Agüero, bivši napadač argentinske reprezentacije: "Gospodine Canelo, nemojte tražiti isprike ni izazivati probleme. Sigurno ne znate puno o nogometu i o onome što se događa u svlačionici. Dresovi su nakon utakmica uvijek na podu jer su znojni, a ako pažljivije pogledate, vidjet ćete da on pokušava skinuti kopačku i da slučajno udara dres."

"Nisam pošten? Nepošteno je što ti radiš"

Tom objavom na Twitteru i sam se našao na Alvarezovom udaru. "I ti, kopile? Nekoć si mi pisao 'oh, oh, Canelo', a sad plačeš. Ne budi licemjerni gad. Nisam pošten? Nepošteno je što ti radiš. Prije nekoliko minuta si mi pisao s*anja u privatnim porukama na Instagramu. Moraš biti iskren i otvoren. Ili nemaš muda!" poručio mu je.

Canelo, prvak po WBA (Super), WBC, IBF, WBO, iThe Ringu, prema mnogima je najbolji boksač svijeta izvan teške kategorije. U karijeri ima 58 pobjeda, dva poraza i dvije neodlučene borbe.

Pročitajte više