BOMBA IZ MICROSOFTA Izlazi Age of Empires IV, pogledajte najavu

Screenshot: YouTube/ Microsoft

"UMIREMO da vam sve kažemo", tim riječima počinje članak na stranicama Age of Empiresa kojim se najavljuje četvrti nastavak najpopularnijeg RTS-a svih vremena.

Ali, idemo od početka.

Ranije ove godine Microsoft je, povodom 20 godina od izlaska prvog AOE-a, najavio kako na jesen stiže redizajnirana verzija originala. AOE: Definitive edition izlazi 19. listopada, a osim popravljene grafike, igra će ponuditi puno bolju igrivost.

Tako će na raspolaganju biti znatno više opcija, a povećava se i population cap koji je znao itekako nervirati igrače. Sjećate se, to je ono kad ste ubijali seljake da stvorite još pokojeg vojnika.

 

No, izlazak AoE: Definitive Editiona zapravo nije najveća vijest iz Microsofta ove godine. Prije nekoliko dana je, naime, najavljen Age of Empires IV.

"Najavili smo da ćemo napraviti Definitive edition verziju AOE II i AOE III, pratite naše objave za više detalja", napisali su iz Microsofta. Ta sama po sebi odlična vijest bila je samo najava za još bolju.

"To je vodilo prema najavi Age of Empires IV. Uzbuđeni smo što vas možemo obavijestiti da radimo s vrhunskim timom iz Relic Entertainmenta kako bismo napravili najbolju igru do sada. Pratite nas za više detalja, ne možemo čekati da vam kažemo još...", objavili su iz Microsofta.

Nažalost, to je više manje sve što se zna. Ali jedno je sigurno - RTS se vraća u velikom stilu. Definitive Edition jedinice, kojeg jedva čekamo, samo je početak.

 

Pročitajte više