Bore se za ulazak u 1. NL. Gazda uoči meča optužio svog trenera da je prodao utakmicu

Na fotografiji: Trener Antun Labak Foto: Sportalo.hr

KUSTOŠIJA i Zrinski iz Jurjevca bore se za mjesto u SuperSport 1. NL sljedeće sezone. Kustošija je minule sezone završila na 11. poziciji, što ju je odvelo u dodatne kvalifikacije. Ondje se danas u prvoj utakmici susrela sa Zrinskim iz Jurjevca, koji je sezonu u SuperSport 2. NL završio na drugom mjestu. Završilo je 2:1 za Kustošiju. Gosti su poveli golom Lozića u 70. minuti, no domaćin je preko Ivankovića u 84. i 94. minuti došao do važne pobjede prije uzvrata u Čepinu.

Uoči utakmice došlo je i do neočekivanih promjena kod Zrinskog. Gazda kluba Ivica Komak prije utakmice u Zagrebu smijenio je trenera Antuna Labaka, koji je u razgovoru za Sportalo otkrio što se dogodilo: "Gazda kluba je prije utakmice ušao u svlačionicu i optužio stručni stožer i igrače da smo prodali utakmicu Sesvetama i da više nismo treneri.

"Sramotno i nedoživljeno"

Kolega Budiša je u dogovoru sa mnom odlučio ostati uz dečke jer su oni to zaslužili svojim radom, pristupom i karakterom, da im ne okrenemo leđa, naime, u protokolu mora biti licencirani trener. Sve ostalo neću komentirati, ovo je sramotno i nedoživljeno", rekao je Labak.

Podsjetimo, Zrinski je prošle nedjelje imao sve u svojim rukama. Morao je protiv Sesveta ostati neporažen kao domaćin. Nakon prvog poluvremena Zrinski je imao vodstvo 1:0 i igrača više, no Sesvete su u drugom poluvremenu preokretom došle do pobjede od 2:1 i direktnog plasmana u 1. NL. Zrinski je nakon toga završio u dodatnim kvalifikacijama, a Labak je dobio otkaz.

Pročitajte više