Braća Sharbini: Ukoliko ovako odigramo u Bukureštu, možemo dalje

BRAĆA Sharbini bila su hit prve prvenstvene pobjede Hajduka u novoj sezoni. Anas je zabio gol i upisao dvije asistencije, a njegov brat napokon je zabio gol. Ahmad je nakon utakmice ponosno šetao prema svlačionici kada ga je presreo predsjednik Svaguša i dobro izgrlio. Onda je na poziv došao i do novinara...

"Bili smo svjesni da sve ovisi o nama, a čak i nakon što smo primili onaj gol za izjednačenje nismo prestali vjerovati u pobjedu. Odmah smo ubacili u brzinu više i pregazili protivnika", rekao je Ahmad nakon utakmice.

"Da, ovaj tjedan je uistinu najljepši u mom životu. Dobio sam dijete, odigrao prvu utakmicu za Hajduk od prve minute, a zabio sam i gol. Ne, nismo se brat i ja dogovorili da mi asistira", uz smijeh je dodao stariji brat Sharbini.

Anas: Fantastično se osjećam, nadam se da će tako biti i dalje


Anas s druge strane nije želio previše riječi trošiti na Istru, izgledao je kao da im je svima Kalinić napunio glavu o nevjerojatnoj snazi rumunjske momčadi...

"Najvažnije je da smo pobijedili, a sada se treba dobro odmoriti do četvrtka i utakmice u Bukureštu. Nema sumnje da nas očekuje težak posao, ali ako budemo odigrali kao protiv Istre u prvom poluvremenu, onda možemo do povoljnog rezultata", istaknuo je Anas.

"Drago mi je zbog brata, zaista, napokon da je i on zabio taj gol. Sve mu zadnjih dana ide od ruke... Moj nastup? Zaista se dobro osjećam, sve mi polazi za rukom, a lopta me sluša. Nadam se samo da ću tako nastaviti i u idućim utakmicama.

Pročitajte više