Bračka braća: Na reprezentativnom team-bulidingu se čak i Modrić smije!

SJAJNA atmosfera vlada na pripremama reprezentacije prije kvalifikacijskih utakmica za Euro protiv Malte i Izraela. Bilićevi izabranici smješteni su u Supetru, a vježbaju u Postirama.

Jučer su se u Splitu okupili u užem sastavu, točnije njih samo 11, nakon čega su odradili trening u Žrnovnici, ali već danas se reprezentacija kompletirala i vježbala na novoj lokaciji, Braču, koji tako postaje konkurencija nedodirljivom Čatežu.

Bilić je na ovim mini-pripremama odlučio kombinirati te dvije baze reprezentacije, pa će do leta na Maltu, gdje reprezentacija igra u petak, 2. rujna, Hrvatska vježbati na Braču, ali onda se vraća u Zagreb, odakle ide za Čatež, gdje će se pripremati za utakmicu protiv Izraela, koja se igra u utorak 6.9.

Na Braču se vidjelo da igrači reprezentativna okupljanja doživljavaju kao odmor od stresnih i strogo profesionalnih klupskih zadaća.

Brojni gledatelji pored igrališta u Postirama svjedočili su sjajnoj atmosferi na prvom treningu kompletne reprezentacije, svi igrači su se izljubili, izgrlili i nitko nije razmišljao o teškim aktualnim problemima: Hajdukovom "bojkotu" reprezentacije, ili Modrićevom natezanju s Tottenhamom oko odlaska.

Upravo je u Londonu potišteni Luka, na Braču bio najveseliji. Ovdje mu je očigledno "glava na pravom mjestu."

Pročitajte više