ZANIMLJIVOSTI

Brat o Pogbi: Maska pada, kao s R. Kellyjem, Weinsteinom i Mendyjem

Foto: Profimedia

IAKO je trenutačno u zatvoru, Mathias Pogba na društvenim je mrežama objavio nove videoporuke u kojima svim silama udara po svom slavnom bratu Paulu, francuskom reprezentativcu i veznjaku Juventusa. Optužio ga je da nije onakav kakvim se predstavlja u javnosti, da je koristio vrača kako bi osvajao titule s francuskom reprezentacijom, a možda i da je pedofil.

Ovo potonje Mathias Pogba nije direktno izrekao niti se kasnije doticao te teme, ali indikativan je popis ljudi s kojima je usporedio brata. "U ovoj snimci otkrit ću sve što sam rekao da hoću u prošloj. Maska konačno pada, kao s R. Kellyjem, Weinsteinom i Mendyjem. Vidjet ćete da nije lijep prizor. To što si slavan ne znači da si dobra osoba. Nitko nije iznad zakona", rekao je Mathias.

Glazbenik R. Kelly i filmaš Harvey Weinstein osuđeni su seksualni prijestupnici, među čijim su žrtvama bile i maloljetnice, a Benjamin Mendy francuski nogometaš koji je optužen za više slučajeva silovanja, uključujući jedan 17-godišnje djevojke. Stoga stariji brat Pogba možda sugerira slične radnje jer je za usporedbu mogao koristiti brojne zvijezde osramoćene iz drugih razloga da bi najavio razotkrivanje njegova pravog lica.

Optužio brata i za korištenje vrača

Mathias Pogba ovog je ljeta već objavio niz snimki u kojima blati slavnog brata. U pozadini svega je obiteljska svađa zbog novca jer je Mathias tvrdio da je Paul okrenuo leđa obitelji i prijateljima, a zvijezda Juventusa policiji otkrila da su ga Mathias i prijatelji bili oteli i iznuđivali novac.

Nakon toga Mathias Pogba je uhićen, ali je, kako je objasnio na početku prve od 30-ak sinoć objavljenih snimki, namjestio automatsko objavljivanje za slučaj da mu se što dogodi. "Ako gledate ovo, to znači da je moj brat Paul pronašao način da me ušutka", rekao je.

Mathias Pogba u prvom nizu snimki prošlog mjeseca optužio je Paula i za korištenje vrača, od kojeg je tražio da baci kletvu na Kyliana Mbappea, a sada je naveo i kako je to činio da bi ostvarivao uspjehe s reprezentacijom. Uz vračevu pomoć, tvrdi Mathias, Francuska je osvojila SP 2018., u kojem je u finalu igrala s Hrvatskom. Prisjetio se i kako su se u finalu Eura 2016. događale čudne stvari, poput najezde moljaca i ozljede Cristiana Ronalda, ali Portugal je tada ipak pobijedio.

Pročitajte više