SP U RUKOMETU

Brazilcima na koronavirus pozitivni trener i najbolji rukometaš

Foto: EPA

BRAZILSKA rukometna reprezentacija je prijavila sedam pozitivnih slučajeva na koronavirus prije puta u Egipat koji je na rasporedu u srijedu.

Zaražena su dvojica igrača te pet članova stručnog stožera među kojima je i izbornik Marcus Tata. Umjesto njega će vođenje reprezentacije preuzeti asistenti Giancarlos Ramirez i Leonardo Bortolini.

Svi zaraženi Brazilci imaju blage simptome

Umjesto pozitivnog vratara Leonarda Tercariola iz španjolskog Benidorma pozvan je Cesar Oliveira de Almeida, a umjesto prve reprezentativne zvijezde Thiagusa Petrusa iz Barcelone nije pozvan nitko.

Iz Brazilskog rukometnog saveza su objavili kako svi zaraženi imaju blage simptome i kako pozitivni slučajevi neće poremetiti put reprezentacije u Kairo.

Brazil će SP u Egiptu otvoriti protiv Španjolske

Brazil se od 28. prosinca priprema u Portugalu, a prošlog petka je reprezentacija trebala putovati u Egipat. Ipak, pozitivni slučajevi na koronavirus su to spriječili. Također, odgođene su i prijateljske utakmice protiv Egipta u subotu i Bahreina u ponedjeljak.

Brazil je na Svjetskom prvenstvu u skupini B zajedno s Tunisom, Poljskom i Španjolskom. Brazilci prvu utakmicu igraju protiv Španjolske u petak 15. siječnja.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više