ZANIMLJIVOSTI

Brazilski Ronaldo: Nikad nisam shvatio poraz od Lazija. Zato sam i plakao

Screenshot: Twitter

BRAZILSKI Ronaldo dao je intervju za magazin Sportweek koji izdaje Gazzetta dello Sport, a govorio je o svojim problemima s ozljedama, svađi s Hectorom Cuperom i o tome da se osjećao izdanim kad je otišao u Milan.

Ronaldo u Interu

"Osjetio sam bol i strah kad mi je koljeno otišlo na Olimpicu. Nisam znao hoću li se vratiti i u kakvom stanju. Ipak, kad je strah prošao, pronašao sam snagu za koju nisam ni znao da je imam", rekao je Ronaldo pa dodao:

"Bio sam drugi čovjek, ali s istom ljubavlju prema nogometu. Ta strast je bila moj najbolji trener, liječnik, fizioterapeut i suigrač."

Izgubljena borba za titulu i suze

Na tom istom stadionu u Rimu Ronaldo je odigrao svoju posljednju utakmicu za Inter u 4:2 porazu od Lazija 2002. godine. Inter je tim porazom izgubio utrku za titulu od Juventusa.

"Ta ozljeda bila je sudbina, ali sami smo si krivi za to što se dogodilo. Kad ti je sudbina u tvojim rukama i ne uspiješ, onda si sam kriv. Nismo bili pravi, nikad mi nije bilo jasno što se dogodilo. Zato sam i plakao nakon utakmice", rekao je Ronaldo pa dodao:

"Osvajanje tog Scudetta bilo je najmanje što sam mogao dati navijačima Intera, znam koliko su me voljeli. Nisam znao da mi je to posljednja utakmica."

 

Pročitajte više