HRVATSKA REPREZENTACIJA

Brekalo: Francuzi ne mogu biti zadovoljni svojim utakmicama, navalit će na nas

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak igra svoju posljednju utakmicu u ovom ciklusu Lige nacija. Protivnici Dalićeve momčadi na Stade de Franceu bit će svjetski prvaci Francuzi, koji još uvijek nemaju pobjedu i posljednji su u grupi. Izbornik Hrvatske otkrio je gotovo cijeli svoj sastav za dvoboj u Parizu, a uoči susreta na konferenciji za medije govorio je i Josip Brekalo. 

"Čeka nas jako, jako teška utakmica protiv vjerojatno jednog od najjačih suparnika u Europi i svijetu, na njihovom punom stadionu, i neće biti lako. Međutim, mislim da smo u posljednje dvije utakmice pokazali da imamo kvalitetu i da možemo odgovoriti", rekao je Brekalo.

"Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi. Sigurno ćemo imati svoju šansu. Francuska ne može biti zadovoljna s prve tri utakmice i sigurno će navaliti na nas, no mi ćemo se pripremiti. Šansu ćemo vjerojatno imati u protunapadu i kroz prekide", zaključio je Brekalo.

Pročitajte više