VIDEO Mostar na nogama: Brončanog Karačića dočekali uz "Neretvu"

Foto: Bljesak.info

NAKON što su se u ponedjeljak vratili u Zagreb, tisuće navijača na Trgu bana Jelačića pozdravili su brončane rukometaše. Ipak, neki od sjajnih rukometaša imali su čak tri svečana dočeka. Igor Karačić bio je u Zagrebu, navijači su ga dočekali i u Splitu, a poseban doček organiziran je u rodnom mu Mostaru.
 
''Imao sam doček u Zagrebu, pa u Splitu, ali nisam očekivao ovoliko ljudi u mom Mostaru. Hvala vam svima od srca'', rekao je okupljenima Igor Karačić.
 
Karačić se na binu Hrvatskog doma Stjepan Kosača popeo oko 21:30, prvi mu je čestitao gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, a dočeku je prisustvovalo više tisuće navijača ''naoružanih'' hrvatskim obilježjima.
 
''Prenosim vam pozdrave Marina Marića kojem je žao što nije mogao doći'', obratio se navijačima Karačić, koji je rukometnu karijeru počeo u mostarskom Zrinskom zajedno sa svojim bratom Ivanom, pa je dodao:
 
''Kad sam 2006 prvi put dobio poziv u reprezentaciju Hrvatske, sjećam se jednog bucmastog dečka, koji mi je rekao: ''Igore, svaka ti čast, ja želim isto krenuti tvojim putem''. Bio je to Marino Marić, s kojim sam doživio prekrasne trenutke u Poljskoj. Kad je čuo da Mostar radi doček, a on ne može doći, zaplakao je.''
 

Zajedno s publikom zapjevao je pjesmu Mate Bulića "Tiho, tiho teče Neretva" za koju je rekao da su je stalno pjevali u svlačionici nakon svake utakmice pa je postala i svojevrsna himna.

Pročitajte više