"BROZOVIĆU GUBI SE, UNIŠTIO SI NAM SEZONU!" Interisti bijesni, Italija se smije "igraču od 50 milijuna"

Foto: Twitter

PORAZOM na domaćem terenu od Sampdorije (1:2) u 30. kolu Serije A, Inter je ostao bez Lige prvaka iduće godine, a navijači Nerazzurra bijesni su na krivca za oba gola gostiju, Marcela Brozovića.

On je tako upropastio ne samo vodstvo koje su domaći imali od 35. minute kada je zabio D'Ambrosio, nego i sezonu. Kod prvog gola suparnika u 50. minuti nije ispratio začetnika akcije Fernandesa, a strijelca Shicka je samo gledao, dok je ono što je napravio kod drugog, pobjedničkog gola Sampdorije, neviđena glupost.  

Potpuno nepotrebno rukama je zaustavio slobodan udarac gostiju u šesnaestercu i sudac nije imao izbora nego pokazati na penal koji je rutinski realizirao Fabio Quagliarella za pobjedu gostiju.
 
Težak je to poraz Intera koji je proteklih godina na pojačanja potrošio stotine milijuna eura, a sada zahvaljujući Brozovićevoj grešci i "pomračenju uma", ostaje bez onoga što je ove sezone označeno kao primarni cilj - dostizanje mjesta koje vodi barem u kvalifikacije za Ligu prvaka.
 
Osam kola prije kraja, Napoli drži treću poziciju i bježi im čak devet bodova, a sudeći prema reakcijama ogorčenih navijača Intera, Brozović bi mogao bježati iz kluba.
 
"Uvijek sam ga branio, ali nakon ovakve partije, Brozoviću treba zabraniti pristup Interovim treninzima", piše jedan navijač.
"De Boer je imao pravo što ga je držao na tribinama jer Brozović je igrač koji uopće ne razumije nogomet."
"Borimo se za Ligu prvaka i onda u dvije utakmice protiv nezainteresiranih klubova uzmemo jedan bod. Opet pogrešna formacija s pogrešnim igračem. Brozovićem kojeg odmah treba potjerati iz kluba."
"Brozovića je trebalo zimus prodati u Kinu kada je došla ponuda jer sada može ići samo u tamošnju treću ligu."
"Epic fail Brozo" ruga se navijač poznatoj Brozovićevoj slavljeničkoj pozi "Epic Brozo:"
 
Navijači ostalih klubova rugaju se Brozovićevoj reakciji kod drugog gola, kada je pokazao da je "odličan odbojkaš".
"Mrzim odbojku, ali zahvaljujući Brozoviću, od večeras mi je to spektakularan sport."
 
 
"Kome je uopće palo napamet da postoje klubovi koji bi željeli Brozovića?"
 
Drugi ga pak zbog spomenute "obrane" svrstavaju uz bok Buffonu, Neueru i Courtoisu, kao "jednog od četiri najbolja golmana svijeta."
Talijani ne mogu vjerovati da igrača koji pokazuje takvu bezvoljnost i greške, novinari povezuju s "ponudama od 50 milijuna eura", pri čemu nevjericu iskazuju bijesnom facom Don Vita Corleonea iz "Kuma":
 
"Brozović je najveći! Nakon ovakve utakmice, Chelsea će mu dati moju plaću", ruga se jedan navijač na račun priča o basnoslovnim ponudama za Interova fatalnog kiksera:

Pročitajte više