Kobe Bryant se u stilu oprostio od San Antonija

Foto: Guliver Image/Getty Images

SAN ANTONIO i Cleveland sinoć su u NBA ligi stigli do novih pobjeda.
 
Kobe Bryant zabio je 25 poena, 16 u trećoj četvrtini, ali njegovi Lakersi nisu uspjeli izbjeći poraz od San Antonija koji je slavio sa 106:102 i stigao do 28. pobjede zaredom na domaćem terenu. Bryant, koji igra posljednju sezonu, uz ovacije navijača napustio je dvoranu.
 
LaMarcus Aldridge postigao je 26 poena, a Kawhi Leonard 20 poena i 13 skokova za pobjedničku momčad.
 
 
Kyrie Irving s 29 i LeBron James s 27 poena predvodili su Cleveland do pobjede protiv New Orleansa 99:84. Njih dvojica su zajedno postigli 17 poena u posljednjoj četvrtini i riješili utakmicu u kojoj nije igrao lakše ozlijeđeni Kevin Love.
 
Minnesota, za koju je Damjan Rudež odigrao 13 minuta bez postignutih poena, pobijedila je Chicago sa 112:105. Blistao je Karl-Anthony Towns, rookie centar, s 26 poena i 17 skokova, dok je Gorgui Dieng dodao 24 poena uz samo tri promašaja. Minnesota je utakmicu dobila serijom 12-0 na kraju utakmice.
 
 
Bojan Bogdanović postigao je devet poena uz šut 3-8 u porazu Brooklyna od Philadelphije, koja je sa 103:98 stigla do osme pobjede u sezoni. I u ovoj utakmici je sjajan bio rookie Philadelphije Jahlil Okafor s 22 poena.
 
U prvoj utakmici večeri Portland se lako obračunao s Houstonom (96:79), a utakmicu je riješio već u prvom poluvremenu. Domaćoj momčadi nisu pomogla niti 33 poena Jamesa Hardena.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.