Bucksi ostali jedina neporažena ekipa, novi poraz LeBronovih Lakersa

Foto: Getty Images / Gulliver Image

IAKO se tako ne čini nakon nestvarne večeri Klaya Thompsona i Warriorsa, igralo se i na ostalim parketima diljem NBA lige sinoć. Najzanimljivije je bilo u Milwaukeeju gdje su se susrele dvije neporažene momčadi, doduše bez najboljih igrača u svojim redovima. Također izdvajamo još jednu egal utakmicu LeBronovih Lakersa i učinak hrvatskih košarkaša u sinoćnjim dvobojima.

Bucksi ostali jedini neporaženi

Milwaukee Bucksi pobijedili su Toronto Raptorse 124:109 i tako ostali jedina neporažena momčad u ligi nakon sedam utakmica. Unatoč tome što za obje ekipe nisu igrali njihovi najbolji igrači, Kawhi Leonard je dobio odmor jer nije igrao većinu prošle sezone,  a Giannis Antetokounmpo je propustio utakmicu zbog potresa mozga. Navijači su unatoč tome vidjeli zanimljivu utakmicu s puno poena.

Giannisa je odlično zamijenio Turčin, Ersan Ilyasova, koji je s 19 poena i 10 skokova predvodio Buckse do pobjede. Raptorsima je očito više nedostajao Leonard, pogotovo u obrambenom dijelu jer je 124 poena znak loše obrane. Serge Ibaka bio je najbolji u Torontu s 30 poena i 9 skokova. Drugi najbolji igrač ekipe Kyle Lowry nije imao svoju večer, iz igre je gađao 3/14, ali svejedno je završio s 9 poena, 6 skokova i 15 asistencija.

Novi tijesan poraz LeBrona i Lakersa

Los Angeles Lakersi nastavljaju s porazima u egal utakmicama. Kao što je LeBron James rekao, sve je to dio košarkaškog odrastanja njegovih mladih suigrača. Ovoga puta bolji su bili Minnesota Timberwolvesi 124:120.

Tridesetak sekundi prije kraja Lakersi su bili na -2, ali svaku nadu ugasio je Jimmy Butler ključnom tricom. Butler je bio i najbolji igrač u pobjedničkim redovima. Završio je s 32 poena, 6 skokova i četiri asistencije. Kod Lakersa je ponovno najbolji bio LeBron s 29 poena, 10 skokova i 8 asistencija. 

Lakersi su sada na omjeru 2-5, dok je Minnesota na 3-4.

Solidni Bogdanović i Hezonja, Šarić loš

Trojica najboljih Hrvata nastupili su sinoć na parketima NBA lige. 

Bojan Bogdanović zabio je 14 poena u porazu Indiane Pacersa od Portland Trail Blazersa 103:93. Imao je loš šut iz igre, 4/12. 

Dario Šarić nastavio je s lošim predstavama na početku sezone. Samo četiri poena, uz šut 1/9 iz igre imao je u pobjedi Sixersa nad Atlantom 113:92. Dobro je igrao u obrani, uhvatio je devet skokova i tome dodao jednu ukradenu loptu. 

Mario Hezonja dobro je iskoristio 20 minuta na parketu u pobjedi Knicksa protiv Netsa 115:96. Ubacio je 11 poena, uz šut 5/12 iz igre.

Na kraju, još treba spomenuti kako su Sacramento Kingsi slavili u gostima nad Miami Heatom 123:113.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.