Bullsi odustaju od McGradyja zbog njegovog stava?

FORMA Tracyja McGradyja uopće nije loša, javlja ESPN, međutim, ne čini se izglednim da će sljedeću sezonu igrati u Chicago Bullsima kod kojih je bio na posljednjoj probi. Iako je nekoć sjajni košarkaš Houston Rocketsa o angažmanu u Bullse govorio kao o gotovoj stvari ("Mislim da ćemo biti sjajni"), moguće je da do njega i ne dođe.

Ne zato što je McGrady zaboravio igrati košarku, tvrdi izvor blizak klubu, već stoga što bi se teško pomirio s činjenicom da će biti igrač s klupe, a ne predvodnik momčadi i čovjek odluke.

"Ne bih imao problema s klupom, ali nije to ono na što ciljam. Kada bih bio u formi u kakvoj sam bio prošle sezone za Knickse, tada bih se s klupom pomirio. No, naporno sam radio i vjerujte mi da više nisam takav igrač. Garantiram vam to. Na meni je da se kroz trening-kampove nametnem kao starter", McGradyjeve su riječi koje će razoružati svaku momčad spremnu ponuditi mu ulogu manju od glavne.

Očito su razoružale i Bullse koji su od igrača zatražili "još malo vremena" da razmisle o njegovom angažmanu. Što zapravo i ne garantira McGradyju da je pronašao novi klub.

Pročitajte više