Buonanotte u raljama tragedije: Bol će proći, ali ne i sjećanje na moje prijatelje

VEZNJAK zlatom ovjenčane olimpijske argentinske reprezentacije i 21-godišnja zvijezda River Platea Diego Buonanotte oporavlja se od posljedica prometne nesreće koju je skrivio, a u kojoj su život izgubila trojica njegovih prijatelja.

Buonanotte je na skliskoj autocesti izgubio kontrolu nad svojim Peugeotom i zabio se u stablo. Završio je u bolnici San Martin sa slomljenom nogom i ključnom kosti te ozljedama prsnog koša. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima Štefanja u regiji Santa Fe u kojoj je Buonanotte i odrastao.

Procjenjuje se da Buonanotte još barem šest mjeseci neće biti spreman za utakmice, barem što se fizičkog dijela njegova oporavka tiče. Onaj psihički krenuo je svojim tijekom što se da iščitati iz Argentinčevih izjava.

"Teško mi je, okružen sam patnjom, ali moram nastaviti. Nažalost, u sebi nosim bol koja će se vremenom proći, ali nikada neće proći moje sjećanje na prijatelje. Znam da bi oni željeli da se u potpunosti oporavim od toga što se dogodilo."

"Pomažu mi svakodnevni razgovori sa suigračima iz Rivera. Osjećam se nakon njih bolje i jedva čekam dan kad ću im se moći priključiti na terenu", kazao je Buonanotte.

Pročitajte više