Čačić: Nešto se dogodilo s Halilovićem. Očekivao sam bolju karijeru

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

TRENER Dinama Ante Čačić govorio je o Alenu Haliloviću na konferenciji za medije uoči utakmice s Hajdukom, koja se igra sutra u 15 sati u 23. kolu SuperSport HNL-a. "Svi smo očekivali da napravi bolju karijeru. Njegov talent je bio prepoznat. Nešto se očito dogodilo. Možda je prerano otišao van, možda su njegova očekivanja bila drugačija. Karijera mu se razvodnila promjenama klubova. No, još je mlad. Može se vratiti na pravi put", rekao je Čačić.

Podsjetimo, Halilović je u ljeto 2022. godine došao u Rijeku i tako se vratio u HNL. Međutim, nakon polusezone je raskinuo ugovor te je trebao potpisati za Aris. Indexu je tada potvrđeno kako hrvatski ofenzivac nije prošao liječnički pregled, dok je sam nogometaš objavio kako to nije istina, već je točno da grčki klub u ugovor nije stavio ono što su se dogovorili.

Ofenzivni veznjak rođen u Dubrovniku ima 26 godina, a još prije nego što je postao punoljetan, predviđala mu se sjajna karijera. Iz Dinama, za koji je upisao 61 nastup, osam golova i četiri asistencije, prešao je u Barcelonu za pet milijuna eura, a u karijeri je još igrao za Sporting Gijon, Las Palmas, Hamburg, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham i Reading. 

Pročitajte više