Cain Velasquez

Cain Velasquez pokušao ubiti čovjeka koji mu je seksualno zlostavljao kćer u vrtiću?

Foto: Instagram

BIVŠI UFC-ov prvak Cain Velasquez optužen je za pokušaj ubojstva. Velasquez je sudjelovao u pucnjavi u Morgan Hillu, gradu u Kaliforniji, u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Policija San Josea je potvrdila da je Velasquez zatvoren i optužen, ali nisu naveli zbog čega točno. Priopćili su da trenutno istražuju motiv i okolnosti u kojima je došlo do incidenta. U javnost su već počele curiti informacije o razlozima pucnjave...

"Priča se okolo kako je Cain lovio dvojicu muškaraca u vozilu. Jedan od njih optužen je za zlostavljanje jednog Cainovog djeteta u vrtiću. Druga osoba je zlostavljačev očuh. Cain je upucao očuha. Rečeno mi je da je pucao minimalno tri puta. Ne znam je li zamijenio dva čovjeka ili je pucao na obojicu, a samo jednog pogodio", objavio je FightOracle.

MMA Junkie je naveo da je u vrtiću zlostavljan pripadnik Cainove bliže obitelji, ali nije htio otkriti identitet jer se radi o malodobnoj osobi. U automobilu su se nalazile tri osobe, a među njima i Harry Eugene Goularte, 43-godišnjak koji živi u kući unutar koje se nalazi vrtić u vlasništvu njegove majke.

Osumnjičeni za zlostavljanje u petak je bio na sudu i pušten je na slobodu. Tri dana kasnije je Cain pucao na njega

Američki mediji javljaju kako je Goularte osumnjičen za kazneno djelo razvratnog i lascivnog čina s djetetom mlađim od 14 godina. U petak je izveden pred sud, a onda pušten da se brani sa slobode. Tri dana kasnije Velasquez je pucao na njega, ali ga je promašio i ranio njegovog očuha.

"Cain je uvijek bio skroman tip. Nikad nisam vidio da je podigao glas, podivljao, nekog napao... Ništa. Uopće nije ljutit tip", komentirao je Amador Rosales, borac iz Velasquezovog kluba. Cain je dvostruki prvak u teškoj kategoriji UFC-a. Oprostio se od MMA borbi 2019. godine pa se pridružio profesionalnom hrvanju.

Pročitajte više