TRANSFERI

Caktaš uskoro potpisuje za novi klub. Sve je dogovoreno, čeka ga milijunski ugovor

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

MIJO CAKTAŠ već je dva tjedna slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor koji je imao potpisan s Hajdukom. Kraj ugovora dočekao je u drugoj momčadi u koju je izbačen nakon što je odbio potpisati novi ugovor sa sniženom plaćom.

Sada je blizu potpisa za novi klub, a riječ je o Damacu iz Saudijske Arabije koji vodi hrvatski trener Krešimir Režić. Kao što je Index prvi i objavio, Caktaš je već duboko u pregovorima s Damacom i posao bi uskoro trebao biti objavljen. 

Iako nam se Caktašev menadžer Darko Nejašmić već neko vrijeme ne javlja na mobitel, potvrđeno nam je da bi Caktaš vrlo brzo trebao potpisati višemilijunski ugovor sa saudijskim klubom.

Htio ga je i Osijek

Podsjetimo, ranije je Caktaša zvao i Osijek, što je potvrdio i Nenad Bjelica.

"Nije istina, nitko nam se nije nudio, nego smo Caktaša mi zvali. Slobodan je, a igrač takvog profila nam treba i mi smo prvo njega zvali, razgovarali i poslali ponudu na koju sad čekamo odgovor", rekao je Bjelica tada za Glas Slavonije, ali čini se da odgovor nije bio pozitivan.

Podsjetimo da je Caktaš u međuvremenu dao i veliki intervju za 24 sata u kojem je komentirao okolnosti svog odlaska iz Hajduka te prozvao predsjednika Lukšu Jakobušića, nakon čega mu je ovaj odgovorio u razgovoru za Index.

Pročitajte više