SERIE A

Calciomercato: Boban i Maldini odlučili su zadržati Rebića. Slijede pregovori

Foto: EPA

ANTE REBIĆ stigao je u Milan posljednjih dana ljetnog prijelaznog roka, ali početak karijere na San Siru bio mu je toliko loš da su ga Rossoneri nakon samo pola sezone htjeli vratiti u Eintracht iz kojeg je stigao na dvogodišnju posudbu, no ni Nijemci ga nisu željeli natrag.

Međutim, u posljednja četiri tjedna Rebić je počeo zabijati i nakon prvijenca za Milan 19. siječnja već je stigao do broja od pet golova u sezoni, uključujući onaj u polufinalu kupa protiv Juventusa u četvrtak (1:1).

Zato su se u Milanu, piše calciomercato.com, ekspresno predomislili i sad žele zadržati hrvatskog reprezentativca, a Zvonimir Boban i Paolo Maldini spremni su započeti pregovore s Eintrachtom o otkupu ugovora.

U zamjenu za posuđenog Rebića Milan je u Frankfurt već poslao Andrea Silvu, ali kako je prijelazni rok bio u samoj završnici, klubovi se nisu dogovorili o cijeni koju bi Milan trebao platiti odluči li zadržati Rebića. Čini se da je odluka na San Siru pala i da je vrijeme da se i taj detalj usuglasi.

Pročitajte više