TRANSFERI

Calciomercato: Mandžukić ima tri ponude i može odmah napustiti Juventus

Foto: EPA-EFE

PRIJELAZNI rok u najjačim europskim ligama je završen u ponedjeljak navečer, no zato nije u Kataru gdje Al-Duhail, Al-Rayyan i Al-Gharafa prate situaciju Marija Mandžukića. 

A ona je prilično loša jer ga je Juventus jučer izbacio s popisa za Ligu prvaka, što jasno znači da na njega ne računa u ozbiljnim kombinacijama.

Calciomercato piše da će hrvatskog napadača teško biti nagovoriti da ode iz Juventusa u Katar jer je ranije odbijao i PSG i Manchester United čekajući pravu ponudu Bayerna, koja, čini se, nije stigla na vrijeme.

Mandžukić je trenutačno treća opcija u napadu Juventusa i u prve dvije utakmice Serie A nije odigrao ni minute.

Dolaskom trenera Maurizija Sarrija Juventus će naglo postati momčad koja će nastojati igrati lepršavo, a za takav nogomet talijanski trener ima svoje igrače. Pored nedodirljivog Cristiana Ronalda, napadački trio činit će lakonogo krilo Douglas Costa te Sarrijev miljenik još iz doba Napolija Gonzalo Higuain.

Upravo je Argentinac glavni razlog zašto je 33-godišnji Hrvat u trećem planu - vratio se nakon dvije neuspješne posudbe (Milan i Chelsea) nakon godinu dana i čvrsto odlučio pokazati što može.

Higuain se našao na popisu za Ligu prvaka, Mandžukić nije...

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više