Carlos Tevez vraća se u FIFA-u 18, ali neće biti zadovoljan ocjenama

Foto: Getty Images / Guliver Image

CARLOS Tevez nakon sedam mjeseci u Kini treći put se vraća u Boca Juniors, klub u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru. Povratak u klub znači i njegovo uključivanje u FIFA-u 18 koja pokušava vjerno pratiti zbivanja u svjetskog nogometu. Međutim, njegove ocjene drastično su pale.
 
>>Zaradio 37 milijuna za sezonu: "Tamo sam bio na odmoru, to nije ozbiljan nogomet"
 
Tevez je svoj odmor u Kini, kako ga je sam nazvao, masno naplatio. Za jednu sezonu zaradio je 37 milijuna eura, a zabio je svega četiri pogotka. Odluku o odlasku u Kini nazvao je pogreškom, a u Argentinu se vraća kako bi ponovo uživao u nogometu. U svojim najboljim danima Tevez je bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača u nogometnim videoigrama. 
 
Screenshot: UpFifaCoins
 
Najvišu ocjenu imao je u FIFA-i 14 kao igrač Juventusa kojim je od 2013. do 2015. dvaput osvajao ligu te po jedanput talijanski Superkup i liga kup. U 66 nastupa za Juve postigao je 39 pogodaka. Odličnu formu pratile su ocjene u tadašnjoj FIFA-i u kojoj je bio ocijenjen s vrlo visokih 92. Rame uz rame s Rooneyjem, Lewandowskim i Ibrahimovićem. Prije odlaska u Kinu ocjena u igri bila mu je 83, a po povratku u Boca Juniors pala je na 78. Čak 14 poena manje s obzirom na najbolje ocjene Argentinca. U 34. godini života pad forme je očekivan, ali ne ovako drastičan. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više